PsyCheck cruise
Geniet van de exclusieve Turkse zuidkust, van de heerlijke zon, van de helder blauwe zee, van de Romeinse cultuur, en de Zuid-Aegeïsche sterrenhemel, terwijl uw emotionele intelligentie erop vooruitgaat. Dit lijkt op een sprookje, maar het is werkelijkheid

PEN Psychodiagnostics, onder meer de uitgever van de Nederlandse versie van de EQ-i test voor emotionele intelligentie en de MMPI®-2 persoonlijkheidsvragenlijst, nodigt u uit deel te nemen aan deze exclusieve cruise. Data in overleg. Dit avontuur duurt een week. Het schip is exclusief door PEN gecharterd, zodat uw privacy is gegarandeerd.

Uw zorgen zijn voorbij zodra u de vertrekhal van het vliegveld binnenwandelt. Daar wordt u door een medewerker van PEN ontvangen. Alles is verder geregeld totdat u de aankomsthal een week later weer verlaat.

Van tevoren heeft u drie tests ontvangen, ingevuld, en aan PEN geretourneerd: een IQ-test, de EQ-i® test en een persoonlijkheidstest (MMPI®-2). Door PEN zijn de resultaten berekend, uw individuele coaching op het water en de groepsbijeenkomsten (maximaal 12 deelnemers per cruise) zijn tevoren volledig geprogrammeerd op basis van alle uitslagen. Dit voorwerk staat onder supervisie van de Nederlandse EQ deskundigen bij uitstek, Dr. Jan Derksen van de KU Nijmegen, en van Drs. Theo Bögels, directeur van PEN Psychodiagnostics. Beiden zijn in Canada intensief getraind in het toepassen van de EQ-i test en het interpreteren van de resultaten. Ook geven beiden frequent (postdoctorale) workshops in interpretatie van MMPI®-2 persoonlijkheidsprofielen. Tijdens uw verblijf op de boot bent u in handen van twee psychologen die door PEN voor deze taak speciaal zijn opgeleid.

Deze meerdaagse workshop is geschikt voor groepen van ongeveer 10 personen (incompany, incentive), voor directies, managementteams, en dergelijke. Ook partners kunnen deelnemen. Het programma wordt (in overleg) voor elke week op maat gemaakt, en met individuele wensen wordt uiteraard rekening gehouden. Na een week bent u lichamelijk volledig tot rust gekomen door het verblijf op het water en in geestelijk opzicht voelt u zich versterkt door inzicht in en groei van uw persoonlijkheid. In uw werk en relaties voelt u het verschil.

Indien u op de hoogte wenst te worden gehouden kunt u zich op de cruise mailinglist laten plaatsen; zend daartoe een emailbericht met als subject: CRUISE. Kostenindicatie: EUR 4985 (exclusief btw) per persoon (inclusief alle vluchten, transfers en volledige verzorging).

 
0481 465 565

Informatie bij drs.Theo Bögels
T-E webdesign: 2006
PEN
Psychodiagnostics