Geeft U alstublieft toestemming voor het uitvoeren van scripts op deze pagina (geblokkeerde inhoud toestaan) zodat U toegang heeft tot de volledige inhoud van dit help-systeem.

MMPI®-A

Welkom bij de 'help-informatie' van de software voor MMPI®-A. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle menu's en knoppen in het hoofdvenster van het programma.

Diverse vensters van de software voor MMPI-A hebben hun eigen 'help-informatie' die steeds toegankelijk is via een knop ('Help') in het betreffende venster. Een compleet overzicht vindt U op de pagina ‘overzicht’

Welke menu-opties en knoppen u ter beschikking staan is afhankelijk van de situatie. Als u met een profiel bezig bent, toont het programma een andere knoppenbalk dan wanneer u met een afname bezig bent.

Allereerst de menu-balk:

Deze is steeds zichtbaar. Afhankelijk van de situatie zijn niet alle opties actief. Tijdens een afname kunnen b.v. vrijwel alle menu's helemaal uitgeschakeld zijn. Als u geen afname geopend heeft, is de optie afname: verwerken niet actief, etc.

Beweeg de muiscursor over onderstaande afbeelding voor meer informatie over de verschillende menu's

Menubalk

De knoppenbalk voor bestandsacties:

Deze is alleen niet beschikbaar als u een afdrukvoorbeeld bekijkt. De knoppen hebben betrekking op algemene acties (openen, opslaan) die voor alle bestanden en vensters gebruikt kunnen worden.

Bestandsknoppen

De knoppenbalk voor afnames:

De knoppen in deze balk kunnen gebruikt worden om een afname in te vullen. De balk is dan ook alleen beschikbaar als het actieve venster een afname is en ook dan alleen actief als de vragen getoond worden.

Afnameknoppen

De knoppenbalk voor profielen:

De knoppen in deze balk hebben alleen te maken met het afdrukken van een profiel en de balk is dan ook alleen beschikbaar als het actieve venster een profiel bevat.

Profielknoppen

De knoppenbalk voor het afdrukvoorbeeld:

Het afdrukvoorbeeld heeft een heel eigen knoppenbalk.

Previewknoppen